italiapiramide-1

Servicii Building Echipament.

Building Echipament vine in sprijinul clientilor sai prin servicii precum Montaj , Demontaj si Transport de schela metalica.

Clientii care apeleaza la Building Echipament pot conta pe serviciile oferite si solutiile mereu prompte pentru problemele intampinate deoarece suntem constienti ca fiecare client este caracterizat de o exigenta aparte in felul de a muncii si ca fiecare client abordeaza lucrari cu grade diferite de dificultate.

Respectul si increderea oferita echipei noastre demonstreaza ca suntem capabili sa facem fata tuturor provocarilor pe care clientii nostri le lanseaza.

Lucrari de montaj, demontaj si transport de schela metalica le executam preponderent la beneficiari cu lucrari in zona noastra de activitate insa suntem dispusi la deplasari in tara in functie de durata, complexitatea si marimea lucrarii ce urmeaza a fi contractata.

Dispunem de o vasta flota de autovehicule atat pentru personalul nostru cat si pentru transportul de material oferit. Investim anual in echipamente performante care sa ne ajute sa ne facem meseria cat mai bine cu putinta astfel incat clientii nostri sa aiba parte de profesionalismul unei echipe pregatite si mereu in conformitate cu legislatia in vigoare.

Personalul nostru este calificat in domeniile in care lucram fapt dovedit prin numeroasele diplome emise de Ministerul Educatiei si Cercetarii precum si de instructajul in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca. Certificarea noastra ca societate este realizata prin sistemul de management al Calitatii ISO.