SMP8

Sistemul cu turnuri de sustinere de inalta incarcatura utila SMP8 dezvoltat de Marcegaglia Building, sectia Ponteggi Dalmine, reprezinta o absoluta inovatie raportat la ceea ce oferea pana acum piata comerciala.

Datorita montantilor realizati din tuburi cu diametru de 60 mm si grosimea 3,6 mm, SMP8 are o incarcatura utila pana la 80 kN pe montant, net superior altor sisteme de sustinere de acest tip (50kN).

SMP8 este realizat din montanti verticali din otel de inalta rezistenta. Fiind montati incrucisati, acestia sunt uniti si fixati in octogoanele existente pe montanti. Aceasta solutie confera turnurilor de sustinere posibilitatea de extindere in toate directiile si adaptarii la orice inaltime. Interaxa montantilor este variabila, in functie de incarcarea utila sau cerintele de adaptare la tipologii complexe.

 

Reglarile milimetrice de cota se realizeaza actionand extremitatile reglabile, care au fileturi cu pasi patrati si un mecanism impotriva destramarii de la montant.

Este completat de o dubla serie de profile perforate in otel pentru constituirea formei primare de suport al cofrajului superior ale grinzilor din lemn cu multe staturi care creaza forma secundara.

Un sistem de conexiuni si mici menghine asigura racordarea cu toate componentele.

SMP8 este realizat folosind conceptul modularitatii, pe care se bazeaza si sistemul cu suprafete multiple SM8, care completeaza vasta gama de accesorii (schele metalice cu placi de punte, punte cu trapa si scara, parapet prefabricat in otel) rezolvand orice problema legata de siguranta.

Realizarea sistemului SMP8 prevede un tratament de zincare care prelungeste nespus de mult rezistenta si o mentine in timp.

Inovatiile prezente in SMP8 permit o utilizare cu osubstantiala reducere a fortei de munca, dand posibilitatea utilizarii si in situatii complexe.

Actualmente este unicul sistem care poate fi completat cu folosirea placilor de punte metalice cu respective chepenguri si scari de acces pentru utilizarea in siguranta.

 

SMP8 este disponibil pentru vanzare sau inchiriere, cu specificatii tehnice complete asigurate de producator.

 

01. Simple and complex assembly schemes

 

Shoring tower

 

 

02. Project gallery

 

Exemple