Building Divizia Montaj

Montaj și demontaj schelă de fațadă și industrială
La nivel național și internațional
Montaj și demontaj schelă de fațadă și industrială
Profesionalismul specialiștilor și calitatea serviciilor noastre își pun amprenta în fiecare etapă din procedurile de asamblare și dezasamblare a sistemelor de schele. Ne deplasăm la locații din țară și din afară și ne desfășurăm activitățile rapid, în siguranță și urmând proceduri clare. Indiferent dacă lucrările necesită schele de fațadă sau industriale, ne asigurăm că fiecare proiect beneficiază de sistemele de schele potrivite, certificate de ICECON România, și de atenția la detalii a echipei noastre de specialiști în montaj și demontaj.

Fiabile și ușor de ajustat

Schelele metalice Realpont 105 sunt alegerea noastră atunci când ne concentrăm eforturile și resursele asupra proiectelor de restaurare și reabilitare a fațadelor clădirilor. Asemenea schelelor ce pot fi adaptate oricărei lucrări și noi ne adaptăm activitățile și timpul de executare a proiectelor în funcție de necesitățile clienților și de viziunea pe care o au aceștia. Oferim sfaturi care să eficientizeze întregul proces și ne străduim să depășim la fiecare pas așteptările clienților.

Flexibile și versatile

Schelele multidirecționale SM8 au un design complex și reprezintă cea mai potrivită alegere pentru realizarea eficientă a proiectelor industriale. Format din subansamble verticale, cu noduri sudate la fiecare 500 mm, schelele SM8 ajută la înălțarea rapidă a structurilor și oferă un nivel înalt de flexibilitate.

Securitate și sănătate în muncă
Echipement de protecție în conformitate cu legislația europeană în vigoare
Securitate și sănătate în muncă
Cultura noastră organizațională are la bază o atenție sporită acordată sănătății și securității în muncă. Investim în echipamente de protecție conforme cu legislația europeană în vigoare. Siguranța nu este o variabilă în modul nostru de a opera cu materialele, ci este constant pusă pe primul loc în ierarhia priorităților noastre. Orice rezultat este obținut fără a ne pune în pericol echipa de specialiști și alte persoane implicate în realizarea proiectelor.

Garantăm că angajații noștri sunt pregătiți în domeniul securității și sănătății în muncă. Atât șoferii, cât și specialiștii în montaj și demontaj au trecut evaluări ce atestă capacitatea lor de a opera în siguranță camioanele de transport, utilajele și sistemele de schele. Menținem aceleași standarde ridicate de siguranță la sol și la înălțime. Ne instruim constant angajații să adopte o atitudine proactivă și să prevină orice incident prin desfășurarea de activități de menținere, inspectare și montare regulamentară a tuturor structurilor.

Instructaj periodic al personalului
Legislația în vigoare
Instructaj periodic al personalului
Cu o medie de 20 de ani de experiență în domeniu, în țară și în străinătate, personalul nostru este alcătuit din experți în montajul și demontajul schelelor, legători de sarcină, șoferi profesioniști și macaragii. Aceștia dețin certificate specifice îndatoririlor lor, respectiv certificate de schelari, atestate de macaragii și sunt pregătiți să acorde primul ajutor la nevoie. Angajații beneficiază în cadrul societății noastre de instructaj periodic. Astfel, ne asigurăm că fiecare angajat cunoaște normativele actualizate și acționează în conformitate cu ele la fiecare proiect, fără excepție.
Transport schelă metalică
Transport schelă metalică
Lucrările executate în toată țara ne-au arătat cât de eficient sunt realizate proiectele atunci când montajul, demontajul și transportul structurilor sunt realizate de o singură societate. Deținem propria flotă de camioane, dar și utilaje necesare manipulării materialelor. Oferim tuturor clienților servicii complete ce includ și transportul schelelor de la depozitul nostru la locația proiectului. Ne ocupăm cu descărcarea și încărcarea rapidă și în siguranță a tuturor componentelor necesare.