RENT UP

Platforme autoridicatoare

Inovația este un factor cheie pentru Building Echipament. Know-how-ul nostru în schelărie ne permite să punem la dispoziția clienților noștri soluții adecvate, verificate și ușor de montat, manevrat și demontat – utilajele necesare pentru finalizarea cu succes și în siguranță a construcțiilor și restaurărilor.

Ajutăm la eficientizarea proceselor de lucru prin serviciile de închiriere de: platforme autoridicătoare, bob lifturi și schele metalice. Asigurăm transport în locație și montaj rapid, respectând procedurile standard.

Avem experiența necesară pentru a răspunde chiar și celor mai mari provocări de siguranță, stabilitate și eficiență. Pentru că dincolo de utilajele folosite, calitatea serviciilor este cea care face diferența. În această zonă ne-am concentrat eforturile și resursele. Garantăm profesionalism pe tot parcursul procesului de închiriere, dar și utilaje și materiale certificate, care să vă ajute să duceți la bun sfârșit orice proiect, indiferent de amploarea sa.

De ce să apelezi la serviciile noastre de închiriere și montaj?

Punem siguranța pe primul loc
Punem siguranța pe primul loc
Construcții de clădiri noi? Restaurări? Platformele autoridicatoare și bob lifturile sunt potrivite pentru orice tip de proiect. Dotate cu dispozitive de siguranță cu oprire progresivă, acestea ajută la prevenirea accidentelor și oferă echipei de lucru un control mai mare asupra vitezei de deplasare a platformei.
Economisești timp și resurse
Economisești timp și resurse
Alege să scazi costurile și să economisești timp. Platformele facilitează transportul materialelor și oferă echipelor de specialiști condiții optime de lucru pentru a finaliza fiecare operațiune rapid și în siguranță. Astfel, business-ul tău va putea răspunde prompt cererilor dintr-o piață atât de competitivă.
Punem accent pe calitate
Punem accent pe calitate
Testăm constant produsele pe care ți le punem la dispoziție și ne asigurăm că acestea funcționează conform standardelor în vigoare. Verificăm periodic sistemele de siguranță și cele de avertizare ale platformelor pentru a garanta funcționarea lor optimă.
Oferim servicii complete și consultanță
Oferim servicii complete și consultanță
Ne adaptăm la cerințele tale, cu servicii complete și consultanță personalizată. În elaborarea soluțiilor ținem mereu cont de tipul de șantier, de planurile clădirii și de viziunea ta. În funcție de acești factori, propunem utilizarea unui anumit tip de schele, noi sau second hand și alegem platformele autoridicatoare adecvate înălțimii de lucru și greutății materialelor utilizate.
Building Echipament
Garanția fiabilității și protecției reputației societății Building Echipament

Produse

Bob Lift Electroelsa PM 20

Cu o sarcină maximă de 2000 kg, mai multe opțiuni de cabine disponibile și dimensiunea maximă până la 4.00 x 1.34 m, acest tip de bob lift este potrivit atât pentru deplasarea echipei de lucru, cât și pentru transportul materialelor necesare. Este dotat cu 4 picioare stabilizatoare și un dispozitiv cu oprire progresivă care oferă un control mai mare asupra vitezei de mișcare a bob liftului.

Viteza de deplasare este de 12 m/min, iar înălțimea maximă până la care poate fi ridicat este de 220 m.

Platformă autoridicatoare Electroelsa P40 Monocoloană

Aceasta este ușor de întreținut și poate fi montată rapid de doar doi specialiști, indiferent de geometria fațadei. Coloana cu secțiune dreptunghiulară facilitează accesul echipei de lucru și duce astfel la scăderea timpului de execuție a proiectelor. Platforma suportă o sarcină de maxim 1800 kg și ajunge la o înălțime de până la 220 m. Aceasta este ușor de manevrat, fiind dotată cu un singur joystick. Frânarea se realizează centrifugal. Echipamentele electrice pot fi alimentate direct la priza monofazică încorporată în platformă.

Dispune de diferite dispozitive de siguranță precum:

  • un microswitch ce ajută la pornirea și oprirea platformei, microswitch-ul este elementul ce nu permite deplasarea platformei dacă ușa acesteia nu este închisă corespunzător;
  • sisteme de avertizare precum butonul de urgență;
  • motoreductoare motoare electrice autofranante, care ajută la oprirea platformei și sunt special proiectate pentru a susține greutatea platformei și a materialelor transportate cu aceasta.

Platformă autoridicatoare Electroelsa P40 Bicoloană

Suportă o sarcină de maxim 4000 kg și ajunge la o înălțime de până la 220 m. Aceasta poate fi amplasată de doar doi experți în montaj, indiferent de geometria fațadei. Are o coloană cu secțiune dreptunghiulară ce facilitează accesul în siguranță al echipei de specialiști, în toate punctele de lucru stabilite în etapele de analiză și proiectare. Platforma este controlată ușor cu ajutorul unui singur joystick, iar frânarea acesteia se face centrifugal. Aceasta dispune și de sisteme de avertizare precum butonul de urgență.

Pentru a facilita oprirea ei, platforma are atașate:

  • motoreductoare motoare electrice autofrânante, special create pentru a susține greutatea acesteia și greutatea materialelor încărcate;
  • un microswitch, dispozitiv ce nu permite deplasarea platformei dacă ușa este deschisă sau incomplet închisă.